onsdag 7 april 2010

Dokument från framtiden

"Tänk i början på 2000-talet, ni vet den mörka tiden, då fanns det människor som blev förtryckta, förnedrade och förföljda. Barn hade ätstörningar och ungdomar lurades att bära kläder med varumärket tryck på utsidan. På den tiden fanns det människor som hade konstverk i kassaskåp och iPhone-telefoner som bästa vän och tröst.
Under denna mörka tid matades gräsätande djur med kadaver och det fanns mycket rädsla. På det förta decenniet under 2000-talet fanns det mycket orättvisa, inga "Fru Gårman" -skyltar och människor gifte sig med sig själva för ingen annan ville ha dem. Det var en svår och smärtsam tid. Poliserna bar vapen och olyckliga människor kriminal-vårdades ensamma i inlåsta rum.
I början av det mörka 2000-talet skades Moder Jord så svårt, att hon fick bestående skador.
Men det var också då, som det stora miraklet skedde! När människor vaknade upp och förstod att allt kan ändras, allt kan förändras. De började tro på sitt eget ljus, sin egen kraft, sin egen sanning, sitt skapande för en ny värld. Det var då år 2010 det vände. Det var då man slutade analysera och började handla. Och visst var det på Facebook det började?

1 kommentar:

  1. ma ma ma, oj vad mitt hjärta dunkar igång av dina ord.
    ville bara säga det.
    bob hansson

    SvaraRadera